Saslikissa viihdyttävät iki-ihanat venäläiset trubaduurit!

Saskissa voit nauttia sekä ravintolasaleissa että kabineteissa kiertelevien venäläisten trubaduurien esiintymisestä keskiviikosta lauantaihin klo 20.00 alkaen.

Kun etsit erilaista ja unohtumatonta lisäohjelmaa tilaisuuteesi, varaa Kasakkailta, Katariina Suuren Kutsut tai trubaduurien privaattiesiintyminen!

Trubaduurien privaattiesiintymiset

Voit varata trubaduurit esiintymään vain omalle seurueellesi kruunaamaan tilaisuutesi. Ilta ystävien kesken, syntymäpäivät, yritysjuhlat - elävä musiikki luo niihin kaikkiin oman tunnelmansa, jota et muualta löydä. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan venäläisten trubaduurien upesta instrumentaalimusiikista (balalaikka, haitari, viulu, bassobalalaikka) sekä venäläisistä lauluista. Kalinka....Oi niitä aikoja....Uralin pihlaja...Moskovan valot...Tummat silmät...
Lue lisää eri vaihtoehdoista >>

Kasakkailta Saslikissa

Kasakoiden elämä oli yhtä suurta seikkailua – niin on myös Saslikin Kasakkailta! Kasakkaillassa nautitaan ruhtinaallisista venäläisistä herkuista ja juomista, upeista venäläisistä kasakka- ja kansanlauluista sekä aidosta venäläisestä vieraanvaraisuudesta.
Tutustu tarkemmin>>

Katariina Suuren Kutsut Saslikissa

Keisarinna Katariina II Suuri rakasti juhlimista ja oli tunnettu upeista kutsuistaan. Katariinan mukaan aito venäläinen juhlatunnelma syntyy silloin, kun kokit laittavat parasta pöytään, laseihin kaadetaan maukkaimmat juomat, pöydän ääreen istuutuu iloinen seurue ja tunnelmaa säestävät trubaduurien kaihoisat sävelmät. Illasta Saslikissa keisarinnan tapaan ja nauti pitkän kaavan mukaan!
Tutustu tarkemmin>>

Varaustiedustelut myyntipalvelusta:

myynti@asravintolat.fi | 09 7425 5505 | Varauskaavakkeella

Nautinnollisia hetkiä musiikin äärellä!