Saslikin iki-ihanat venäläiset trubaduurit

Trubaduurit ovat tauolla johtuen vallitsevista ravintolarajoituksista ja aukioloista.
Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että täten 31.12. ja 1.1. eivät trubaduurit ole paikalla.
Ilmoitamme jälleen, kun trubaduurit aloittavat esiintymiset lauantai-iltaisin ravintolasaleissa ja kabineteissa.

Trubaduurit ovat tilattavissa myös yksityisesti omaan tilaisuuteesi!

Kun etsit erilaista ja unohtumatonta lisäohjelmaa tilaisuuteesi, varaa Kalinkailta, Kasakkailta tai trubaduurien privaattiesiintyminen!

Trubaduurien privaattiesiintymiset

Voit varata trubaduurit esiintymään vain omalle seurueellesi kruunaamaan tilaisuutesi. Ilta ystävien kesken, syntymäpäivät, yritysjuhlat - elävä musiikki luo niihin kaikkiin oman tunnelmansa, jota et muualta löydä. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan venäläisten trubaduurien upesta instrumentaalimusiikista (balalaikka, haitari, viulu, bassobalalaikka) sekä venäläisistä lauluista. Kalinka....Oi niitä aikoja....Uralin pihlaja...Moskovan valot...Tummat silmät...
Lue lisää trubaduuriesitysten eri vaihtoehdoista >>

Kalinkailta Saslikissa

Aloita ilta Saslikin suosituimmalla alkudrinkillä kirpeän raikkaalla Kalinka Cocktaililla ja jatka herkuttelua Klassikkomenun antimilla. Illan aikana pääset nauttimaan venäläisten trubaduurien upeasta instrumentaalimusiikista sekä tunnetuista venäläisistä lauluista sekä aidosta venäläisestä vieraanvaraisuudesta oman kabinetin suojissa.
Tutustu tarkemmin>>

Kasakkailta Saslikissa

Kasakoiden elämä oli yhtä suurta seikkailua – niin on myös Saslikin Kasakkailta! Kasakkaillassa nautitaan ruhtinaallisista venäläisistä herkuista ja juomista, upeista venäläisistä kasakka- ja kansanlauluista sekä aidosta venäläisestä vieraanvaraisuudesta.
Tutustu tarkemmin>>

Varaustiedustelut myyntipalvelusta:

myynti@asravintolat.fi | 09 7425 5505 | Varauslomakkeella

Nautinnollisia hetkiä musiikin äärellä!
Oikeudet muutoksiin pidätetään.