Saslikissa viihdyttävät iki-ihanat venäläiset trubaduurit!

Saskissa voit nauttia sekä ravintolasaleissa että kabineteissa kiertelevien venäläisten trubaduurien esiintymisestä keskiviikosta lauantaihin klo 20.00 alkaen.

Kun etsit erilaista ja unohtumatonta lisäohjelmaa tilaisuuteesi, varaa Kasakkailta, Katariina Suuren Kutsut tai trubaduurien privaattiesiintyminen

Kasakkailta Saslikissa

Kasakoiden elämä oli yhtä suurta seikkailua – niin on myös Saslikin Kasakkailta! Kasakkaillassa nautitaan ruhtinaallisista venäläisistä herkuista ja juomista, upeista venäläisistä kasakka- ja kansanlauluista sekä aidosta venäläisestä vieraanvaraisuudesta.
Tutustu tarkemmin>>

Katariina Suuren Kutsut Saslikissa

Keisarinna Katariina II Suuri rakasti juhlimista ja oli tunnettu upeista kutsuistaan. Katariinan mukaan aito venäläinen juhlatunnelma syntyy silloin, kun kokit laittavat parasta pöytään, laseihin kaadetaan maukkaimmat juomat, pöydän ääreen istuutuu iloinen seurue ja tunnelmaa säestävät trubaduurien kaihoisat sävelmät. Illasta Saslikissa keisarinnan tapaan ja nauti pitkän kaavan mukaan!
Tutustu tarkemmin>>

Šašlikin Trubaduurien Privaattiesiintymiset

Venäläisten trubaduurien kaihoisat sävelet johdattavat Sinut ja vieraasi makumatkalle tsaarinajan Venäjälle. Iki-ihanat venäläiset romanssit ja tutut kansanlaulut tekevät vierailustanne Saslikissa ikimuistoisen. Trubaduurit esiintyvät Saslikissa ke-la iltaisin sekä ravintolasaleissa että kabineteissa kierrellen. Halutessasi voit varata trubaduurit esiintymään vain omalle seurueellesi vaikkapa lounasaikaan tai alkuiltaan, jolloin trubaduurit eivät normaalisti vielä esiinny. Hinnat riippuvat esiintymissettien määrästä ja osittain seurueenne koosta. Tarkemman tarjouksen saat myyntipalvelustamme.

Nautinnollisia hetkiä musiikin äärellä!