Saslikissa viihdyttävät iki-ihanat venäläiset trubaduurit!

Saskissa voit nauttia venäläisten trubaduurien esiintymisestä keskiviikosta lauantaihin iltaisin sekä ravintolasaleissa että kabineteissa klo 20.00 alkaen.

Kun etsit erilaista ja unohtumatonta lisäohjelmaa illalliseesi, varaa Kasakkailta, Katariina Suuren Kutsut tai trubaduurien privaattiesiintyminen

Kasakkailta Saslikissa

Kasakoiden elämä oli yhtä suurta seikkailua – niin on myös Saslikin Kasakkailta! Kasakkaillassa nautitaan ruhtinaallisista venäläisistä herkuista ja juomista, upeista venäläisistä kasakka- ja kansanlauluista sekä aidosta venäläisestä vieraanvaraisuudesta.

Katariina Suuren Kutsut Saslikissa

Keisarinna Katariina II Suuri rakasti juhlimista ja kutsuja. Hän jos kukaan oli tunnettu upeista kutsuistaan. Katariinan mukaan aito venäläinen juhlatunnelma syntyy silloin, kun kokit laittavat parasta pöytään, laseihin kaadetaan maukkaimmat juomat, pöydän ääreen istuutuu iloinen seurue ja tunnelmaa säestävät trubaduurien kaihoisat sävelmät. Katariinan Suuren Kutsuilla Saslikissa iltaa emännöi itse ”Katariina Suuri”, joka viihdyttää vieraita ruokailun lomassa upealla laulullaan ja tarinoillaan.

Šašlikin Trubaduurien Privaattiesiintymiset

Venäläisten trubaduurien kaihoisat sävelet johdattavat Sinut ja vieraasi makumatkalle tsaarinajan Venäjälle. Iki-ihanat venäläiset romanssit ja tutut kansanlaulut tekevät vierailustanne Saslikissa ikimuistoisen. Trubaduurit esiintyvät Saslikissa ke-la iltaisin sekä ravintolasaleissa että kabineteissa. Halutessasi voit varata trubaduurit esiintymään vain omalle seurueellesi tai ma-ti illoille tai alkuiltaan, jolloin trubaduurit eivät normaalisti vielä esiinny.
Hinnat riippuvat esiintymissettien määrästä ja osittain seurueenne koosta. Tarkemman tarjouksen saat myyntipalvelustamme.

Nautinnollisia hetkiä musiikin äärellä!